detalls per a ocasions especials · obsequis · agraïments · peces gravades · figures pel pastís

Aniversari, una celebració cada 12 mesos

Ja ho diuen, que els petits detalls són els que realment importen i en un casament es compleix aquesta màxima.

Les invitacions, el record de la cerimònia, els menús, la decoració, les targetes... aquests són els elements que seran els encarregats de donar el toc personal a la vostra celebració.

A Montgràfic elaborem les nostres pròpies col·leccions amb dissenys tradicionals, originals i exclusius. Oferim la possibilitat de personalitzar les vostres idees conjuntant les vostres invitacions, obsequis d'agraïment i complements amb el disseny que vosaltres escolliu, donant llum verd a la vostra imaginació.

Catàlegs plens d'idees noves, diferents i actuals per transmetre la vostra personalitat en un paper o en un detall, i que tant familiars com amics recordin la vostra celebració. Cuidem al detall la qualitat i presentació del producte. El vostre dia és tan especial per a vosaltres com per a nosaltres.

Us presentem una petita pinzellada de tot el que us podem oferir i us convidem a contactar amb nosaltres i us presentarem tot un món ple de propostes diferents, on segur que hi haurà el més adequat a cada tipus de celebració.

Invitacions, plànols de situació, Targetes personals, Llibrets cerimònia, Menús, Detalls d'agraïment...

L’experiència de més de 30 anys avala la nostra professionalitat.